Enköpings kommun

Ulrika K Jansson slutar som kommundirektör

Dela

Ulrika K Jansson kommer avsluta sin tjänst som kommundirektör i Enköping i slutet av mars. Hon går vidare till en ny tjänst som kommundirektör i Karlstad.

Foto på Ulrika K Jansson.
Foto på Ulrika K Jansson.

– Det har varit en spännande och lärorik tid för mig och jag vill säga tack till alla som jag fått chansen att arbeta med. Enköping är en kommun med stark tillväxt och många spännande projekt, nu får jag följa Enköpings utveckling på håll, säger Ulrika K Jansson.

Ulrika har varit kommundirektör i Enköping sedan augusti 2020, innan var hon programdirektör för samhällsbyggnad och förvaltningschef för stadsbyggnad i Örebro kommun. Ulrika har tre månaders uppsägningstid och kommer gå vidare till sin nya tjänst i mars 2022.

– Det är tråkigt att Ulrika väljer att sluta, vi hade gärna haft kvar henne längre. Men vi får förstås gratulera Karlstads kommun till en bra rekrytering och vi önskar Ulrika all lycka i framtiden. Rekryteringsprocessen för att hitta Ulrikas efterträdare kommer starta i början på nästa år, säger Peter Book, kommunstyrelsens ordförande.

Frågor?

Kontakta Peter Book, kommunstyrelsens ordförande, vid frågor.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto på Ulrika K Jansson.
Foto på Ulrika K Jansson.
Ladda ned bild

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum