Axess

Underbara dagar bakom oss?

Dela

Nytt nummer av Axess Magasin ute nu. Det offentliga samtalet handlar allt oftare om att "återupprätta" det ena och det andra snarare än om att lägga ut en lockande kurs in i framtiden. Vad är det som ger det förflutna sådan lockelse? Framtidstron som försvann är temat för det senaste numret av Axess Magasin (7/2018) i vilket Fredrik Haage, Henrik Höjer, Mattias Svensson, Pontus Herin och Katarina Barrling skriver.

Desutom: PJ Anders Linder förklarar vad han kallar för dry martini-principen ("Goda idéer bortom det rimligas gräns"). Detta och mycket mer kan du ta del av i nyutkomna Axess Magasin (6/2018), läs mer på www.axess.se

Kontakter

Bilder

Om

Axess
Axess
Jakobsbergsgatan 2
111 44 Stockholm

http://www.axess.se

Axess består av Axess Magasin, Axess TV och Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse. Stiftelsen arrangerar seminarier, ger ut böcker och delar årligen ut Stora fackbokspriset. Magasinet är en kultur- och samhällstidskrift som utkommer nio gånger per år. Axess TV visar inköpta och egenproducerade program som berör samhällsfrågor, kultur och vetenskap.

Följ Axess

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Axess

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum