Trafikverket

Underhållsarbete av järnvägsövergången vid Storgatan i Hovmantorp begränsar framkomligheten

Dela

Järnvägsövergången vid storgatan i Hovmantorp stängs för trafik den 27 november klockan 22.00 och öppnar igen den 29 november klockan 15.00. Under tiden sker underhålls- och förbättringsarbete för att öka trafiksäkerheten.

Järnvägsövergången vid Storgatan, väg 834, stängs av mellan den 27 november klockan 22 till och med den 29 november klockan 15. Det innebär en avstängning av passagen mellan norra och södra Hovmantorp. Tågtrafiken kommer inte att påverkas av avstängningen.

Under avstängningen utförs underhåll av järnvägsövergången. Förutom upprustning av övergången kommer även beläggningen att bytas ut.  Under arbetet kan det förekomma buller.

Gående och cyklister kan använda sig av gång- och cykelvägen på södra sidan av järnvägen, som kommer vara öppen under hela arbetet.

Avstängningen kräver att biltrafiken leds om vilket medför en längre körsträcka. Följ orange vägvisning. Omledningsvägen är cirka 28 kilometer och tar ungefär en halvtimme att köra beroende på trafikläget.

Planera för att din resa tar längre tid än vanligt, var ute i god tid och kör försiktigt. Vi arbetar för din framkomlighet och säkerhet.

Nyckelord

Kontakter

Trafikverkets pressjour, 0771-31 15 00

Ola Malmberg, Projektledare Trafikverket
Telefon: 010-123 90 15

Bilder

Om

Trafikverket ansvarar för statliga vägar och järnvägar och långsiktig planering av det samlade transportsystemet.

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum