Halebop

Ung lovande regissör visar kortfilm i reklampaus

Dela

Den andra februari har filmen Wasteland premiär på TV4 under en hel reklampaus. Det är den självlärda regissören Gustav Bondesson som får möjligheten att visa sin kortfilm på tv. Premiären är en del av Halebop Creative Call, ett initiativ som ger unga kreatörer utrymme att växa i sitt arbete.

Gustav Bondeson
Gustav Bondeson

– Fröet till filmen fick jag när jag fick frågan “vad är det värsta du varit med om?”. Jag, och många i min närhet, har många gånger förminskat våra egna känslor och valt att inte prata vidare om dem. Med Wasteland vill jag hylla känslor, men också få fler att låta det jobbiga få ta den tid det faktiskt behöver, säger Gustav Bondeson.

Wasteland skildrar en brusten relation mellan två män och om den känslomässiga (icke)bearbetningen av detta. Handlingen kretsar kring två personers samtal om livet där huvudkaraktären i samtalet inser att han aldrig tillåtit sig att känna sorg.

– På Halebop utmanar vi ständigt gränserna för vad som är reklam eller inte. Marknadsföring har sett likadan ut i flera år och med Creative Call har vi hittat både nya sätt att skapa innehåll men också nya talanger som skapar åt oss. Våra målgrupper sitter på de bästa insikterna kring vilken kommunikation som engagerar dem och att Wasteland handlar om känslor är inte en slump, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Wasteland sänds den 2 februari klockan 17.35 på TV4. Medverkande i filmen är David Digman som har huvudrollen, exet i filmen spelas av Max Shore och Hedvig Lannsjö har rollen som kompisen i telefon.Tidigare deltagare i Creative Call har varit fotografen Paul Edwards och muralkonstnären Julia Rio.

Kontakter

För mer information kontakta:
Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se, 072-540 66 60
Gustav Bondesson, regissör, gustav@north56.se, 076-391 31 22

Bilder

Gustav Bondeson
Gustav Bondeson
Ladda ned bild
Poster
Poster
Ladda ned bild
Scen ur filmen
Scen ur filmen
Ladda ned bild

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är en av Sveriges största mobiloperatörer. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste kunder som surfar och ringer i Sveriges bästa nät. Halebop tror att det lönar sig att vara schyssta och möta kunderna på deras villkor, därför har vi bland annat dygnet runt öppet i vår support, alltid bra deals och ger service på flera språk.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum