Linköpings kommun

Ungdomsfestival firar tio år

Dela

Den 18 augusti är det dags för tioende upplagan av Keep It Loud – musikfestivalen som riktar sig till Linköpings unga.

Tillsammans med Sensus, Studiefrämjandet, Arbis och UngPuls arrangerar Linköpings kommun för tioende året i rad festivalen Keep It Loud. Evenemanget, som är drog- och tobaksfritt, äger rum på två scener i Kungsträdgården i Linköping lördagen den 18 augusti och vänder sig framför allt till unga mellan 16 till 25 år.

– Keep it Loud arrangeras för att ge unga en kul och häftig festivalupplevelse med musik och dans inför höststarten med jobb och studier, säger Stina Bond, projektledare för Keep It Loud.

Från klockan 17.00 kan publiken lyssna på artiser som Lamix, Marlene, Ros, LBSB och DJ Total. 

– Keep It Loud är festivalen som blandar etablerade artister med lokala upcomings, och i år är inget undantag. Vi försöker tillgodose en bredd inom musiklivet som motsvarar efterfrågan. Det här är en av Sveriges mest jämställda festivaler med allt från kvinnliga dj:s, dansgrupper och kända hiphop-artister, säger Stina Bond.

Kontakter

Stina Bond, projektledare för Keep It Loud, Linköpings kommun: 013-20 77 80.

Hanna Härold Örn, ungdomsgruppen: 0706-12 82 34.

Per ConningRedaktör

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen som kan göra det.

013-20 64 20per.conning@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med snart 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum