Bookmark Förlag

Unik biografi om vägen tillbaka efter helkroppsförlamning

Dela

Annika Taesler var tjugotre när hon drabbades av det som många ser som sin värsta mardröm. I Ända in i märgen berättar hon om kampen för självförverkligande trots att kroppen helt slutat lyda – och om lyckan som står att finna för alla som inte ger sig.

Ett halvår efter att Annika bytt akademikerkarriären mot att bli professionell dressyrryttare i ett av Sveriges främsta elitstall ramlade hon av favorithästen och bröt nacken.

Efter veckor i medvetslöshet vaknade hon upp helkroppsförlamad, utan egen förmåga att andas och utan att kunna tala.

Ända in i märgen är en unik redogörelse från gränslandet mellan liv och död”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Men det är också en oerhört inspirerande och upplyftande bok.”

Med insikt och humor beskriver Annika Taesler resan från att acceptera ödet, till kampen för att få den grundläggande vardagen att gå ihop och slutligen lyckan i att bli mamma.

Annika Taesler är född 1979. Hon är bosatt utanför Stockholm, men reser runt hela Sverige och föreläser. Hon är också verksam som journalist och är ständigt aktuell i forum som rör individrätt och minoritetsfrågor. Ända in i märgen är hennes självbiografi.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum