PR Direkt

Unik service ger goda elektrikeromdömen för Svenska Eljouren

Dela

Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour men det som gör elbolaget unikt är dess serviceinriktade elektriker som även ger fullt kundfokus för bokade uppdrag. Bland hushållen i Stockholm har tillgängliga och bokningsbara elektriker blivit en succé. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 7000 kunder – med utmärkta omdömen och lysande kundrecensioner som resultat. Receptet är helt enkelt att erbjuda god service!

Hos Svenska Eljouren anses det inte rimligt att behöva vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som du inte får utföra själv. Något som är vanligt i elbranschen och ofta blir ett hinder i vardagen för många hushåll i Stockholm. Det unika hos Svenska Eljouren är att elinstallationer kan bokas in redan samma vecka. Svenska Eljourens elektriker anpassar sig efter kundens önskemål och inte tvärtom, något som tagits väl emot av marknaden. Bra elektriker i Stockholm finns alltid tillgängliga på tider som passar dig och hjälper dig dessutom även med planerade uppdrag; allt från småfix i hemmet till stora elinstallationer. Elektriker med goda omdömen från kunder i såväl storstad som landsbygd!

Vilka är Svenska Eljouren?

Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour där behöriga elektriker i hela Sverige snabbt är plats när läget är akut. Filosofin är att du aldrig ska behöva vänta på en elektriker oavsett om du är ute efter en elektriker i Stockholmeller akut eljour i Stockholm.Allt för att säkra att din el fungerar, dygnet runt, året om oavsett var du bor.

Proffs på tillgänglighet

Oavsett om du behöver få upp belysning, byta ett jordat eluttag eller montera laddbox till elbilen så får du hjälp inom kort. Svenska Eljourens erbjuder elektriker i Stockholm som är redo att utföra jobb på kort varsel. Därför finns därför alltid öppningar i elektrikernas scheman så att kundens önskemål kan bemötas utan dröjsmål.

Femstjärniga omdömen på Trustpilot

Bra omdömen från kunder är givetvis avgörande för alla företag. Svenska Eljouren kan stolt konstatera att vi som elföretag lever upp till våra ambitioner om att erbjuda snabb och lyhörd personlig service till alla som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker. Utmärkta omdömen från kunder på Trustpilot är ett kvitto på att tjänsterna landat rätt.

I grund och botten består Svenska Eljouren av elektriker som hyllar konsumentmakt i elbranschen, vilket kundrecenstionerna på Trustpilot vittnar om. I kundomdömen bedöms Svenska Eljouren vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”.

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Investering med appar – här för att stanna!27.4.2021 12:54:02 CEST | Pressmeddelande

Investerings appar är det nya normala inom investerings världen, men också bland privata investerare. De flesta stora banker och investeringskonton ger dig möjligheten att ladda ner deras app för att kunna hålla koll på din portfolie, samt köpa och sälja aktier via mobilen var du än är. Detta har varit en stor förändring i aktiemarknaden, speciellt då unga inblandar sociala medier i aktie spelet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum