StayNordic AB

Unikt samarbete inom bostad och uthyrning ger möjligheter för landets alla stug- och husägare

Dela

Svensk Fastighetsförmedling Sydost, med 27 BoButiker och verksamhet i Småland, Halland, Blekinge, Skåne och på Öland ingår ett strategiskt samarbete tillsammans med StayNordic, den nyaste svenska stugförmedlaren. Syftet är att arbeta långsiktigt och erbjuda husägare all den hjälp som livet med hus kan innebära.

Tillsammans kommer de att erbjuda fastighetsägare en mer effektiv flexibilitet mellan köp och uthyrning av stugor och hus. ”De flesta husägare vet inte idag hur marknaden kommer att utvecklas och kommer kunna utnyttja samarbetet för att få en långsiktig utveckling av sin fastighet. Till exempel kan man inkludera ett förmedlingsavtal med StayNordic för att kunna finansiera ett fastighetsköp med Svensk Fastighetsförmedling. En annan variant kan vara att man vill avvakta med en husförsäljning och hyra ut det under tiden.” förklarar Torbjörn Fredman, VD på StayNordic.

”Vi ser det som en chans att kunna skapa ett potentiellt livslångt förhållande med varje hus, för att ge både våra köpare och säljare de bästa lösningarna.” säger Håkan Hellström, VD för Svensk Fastighetsförmedling Sydost.

"Samarbetet har startats upp i utvalda regioner och vi ser redan hur uppskattat vårt samarbete är för fastighetsägarna. Det ger också en boost till vår personal som har utbildats i respektive bransch", avslutar Fredman och Hellström.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

StayNordic AB
StayNordic ABStayNordic är ett svenskt företag som förmedlar privatägda stugor och boenden för semesteruthyrning, som riktar sig till både husägare och gäster. Med huvudkontor i centrala Göteborg erbjuder StayNordic sedan 2021 en flexibel tjänst med fokus på service, trygghet, exklusivitet och lokal närvaro. Vi som startat StayNordic har tillsammans många års erfarenhet inom bokning, resor och förmedling. Vi delar alla samma önskan om att ge både värdar och gäster bästa möjliga upplevelse. Med denna grundtanke startades StayNordic, nästa generations stugförmedling, för att kunna erbjuda våra husvärdar en komplett service med nära samarbete genom hela uthyrningen. I vår modell arbetar vi aktivt med att anlita fotografer, hantverkare och annan personal, så att vi tillsammans kan främja det lokala näringslivet.