Unionen

Unionen rekryterar ny stjärna till pressavdelningen

Dela

Unionen rekryterar författaren och skribenten Kawa Zolfagary till tjänsten som pressekreterare. Kawa kommer närmast från Prime PR och har en bakgrund från fackförbundet Kommunal. Han har utsetts till en av framtidens mäktigaste opinionsbildare av TCO.

Kawa Zolfagary
Kawa Zolfagary

– Unionen finns i nästan alla branscher på svensk arbetsmarknad, det sätter särskilda krav på kommunikationen och det är oerhört lockande för mig. Jag vill bidra till att stärka medlemmarnas röst i opinionen, säger Kawa Zolfagary.

Kawa Zolfagary har en bakgrund som kommunikatör samt skribent och författare. Han kommer senast från Prime PR där han arbetat med Public Affairs. Han har även jobbat som projektledare för medlemskommunikation på fackföreningen Kommunal.

Kawa är författare till boken ”Vita kränkta män”, har vunnit Rättviseförmedlingens Rättvisepris och utsetts till Framtidens 99 mäktigaste opinionsbildare av TCO.

– Det är ett högt betyg till Unionen att en så välrenommerad person som Kawa väljer att komma till oss. Kawas kreativa driv kommer att stärka Unionens pressarbete. Jag är oerhört nöjd med rekryteringen och längtar redan till augusti, säger Tora Heckscher, press- och opinionschef på Unionen.

Kawa Zolfagary börjar sin tjänst som pressekreterare på Unionen den 5 augusti.

Nyckelord

Kontakter

PressjourUnionens pressjour för journalister

Presstjänsten besvarar medias frågor om Unionen. Vi förmedlar också kontakt till våra talespersoner

08-504 151 00

Bilder

Kawa Zolfagary
Kawa Zolfagary
Ladda ned bild

Om

Unionen
Unionen
Olof Palmes gata 17
105 32 Stockholm

08-504 151 00http://www.unionen.se/

Unionen är Sveriges största fackförbund med 675 000 medlemmar, varav mer än 31 000 förtroendevalda på över 65 000 arbetsplatser. Vi finns för tjänstemän på den privata arbetsmarknaden.

Utöver våra yrkesverksamma medlemmar välkomnar Unionen även egenföretagare, chefer och studenter. Vi finns i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag, ensamföretag, organisationer och föreningar.

Tillsammans är vi i Unionen den ledande kraften som skapar framgång, trygghet och glädje i arbetslivet.

Följ Unionen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Unionen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum