Universeum

Universeum.se en av Sveriges 100 bästa sajter

Dela

För ganska exakt ett år sedan lanserade Universeum sin nya hemsida. Idag får universeum.se en guldstjärna av Internetworld och placerar sajten på topp 100-listan i Sverige.

Det är tjugonde gången som Internetworld listar Sveriges 100 bästa sajter och tjänster. De olika hemsidorna tävlar mot varandra i 16 kategorier och en hederskategori om att bli Sveriges bästa sajt. Universeum är tillsammans med Destination GotlandFotografiska museetGoteborg.comoch Liseberg utsedda som bästa sajter i kategorin Turism.

– Vi tar en ”bra webb” lite för givet, för att nivån numera generellt är så hög och många saker är självklara. Då krävs det mycket för att en webbplats ska kunna tävla om att vara bäst, skriver Internetworld.

Universeums nya hemsida, nu ett år gammal, är helt responsiv och omgjord från grunden. Forsman & Bodenfors har designat sajten medan Cybercom, som är partner till Universeum, har byggt den.

Fram till Webbdagarna kommer Internetworld publicera vinnarna i de olika kategorierna. Sveriges allra bästa sajt tillkännages på Webbdagarna den 22 mars.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Universeum
Universeum
Södra vägen 50
400 20 Göteborg

Tel: 031–335 64 00https://www.universeum.se/sv/

Universeum ligger vid Korsvägen, mitt i Göteborg. Här får barn och vuxna utforska världen genom naturvetenskap och teknik. Vårt hus är fullt av upplevelser och lärmiljöer som stärker kreativiteten och innovationsförmågan, ökar kunskaperna och aktiverar det kritiska tänkandet. Med vetenskapen som grund och en pedagogik som engagerar utmanar vi människor att berika sina liv och agera för en hållbar värld.

Vi har över en halv miljon besökare varje år. Det gör oss inte bara till Nordens mest besökta science center och en av de tio mest besökta anläggningarna i Sverige, utan också till en viktig kraft i samhället. Tillsammans med våra grundare och samarbetspartner stärker vi kompetensförsörjningen och bidrar till en hållbar utveckling.

Följ Universeum

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Universeum

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum