Tekniska verken i Linköping

Uppdaterat - Bredbandsavbrott i sydvästra delarna av Linköping

Dela

På grund av en avgrävd fiberkabel är delar av Slaka, Skeda udde, Svartmåla, Hulta, Brokind och Bestorp utan bredbandstjänster sedan onsdag eftermiddag (7 oktober). Cirka 1000 kunder berörs.

Utsikt Bredbands montörer har under dagen jobbat med att återställa den trasiga kabeln, men arbetet fick avbrytas klockan 20.50 på grund av mörkret som innebär en fara för montörerna då väg 34 går precis intill. Arbetet återupptas så fort det ljusnar ute.

Avbrottet berör även bredbandsbolaget iTUX:s kunder i Åtvidaberg, Linköping, Horn, Rimforsa, Kisa och Gullringen.

Prognosen är att fiberkabeln ska vara reparerad kl 14 idag (torsdag 8 oktober).

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra
215 000 privat- och företagskunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Vi erbjuder tjänster inom elnät och elhandel, avfall, biogas, effektiva energilösningar, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband, belysning och laddlösningar. 
 
Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se
 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Uppdatering - Tekniska verken stänger återbrukshallarna tillfälligt21.12.2020 15:41:32 CETPressmeddelande

Tillfällig stängning av återbrukshallarna förlängs till och med den 7 februari Återbrukshallarna är tillfälligt stängda till följd av striktare restriktioner från regeringen för att minska smittspridningen av covid-19. Till skillnad från återvinningscentralerna räknas inte återbrukshallarna som samhällskritiska och de hålls därför stängda till och med den 7 februari.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum