Åklagarmyndigheten

Uppdatering i ärende om dubbelmord i Linköping senare i dag

Dela

Åklagarmyndigheten kommer att uppdatera informationen i ärendet via ett nytt pressmeddelande ungefär klockan 14 i dag tisdag.

Den misstänkte är skäligen misstänkt och det pågår intensivt arbete med flera utredningsåtgärder som syftar till att stärka misstanken eller utesluta den.

Åklagaren måste vara fullt tillgänglig för utredningen och har ingen möjlighet att lämna några kommentarer alls till media för närvarande.

Försvarare har förordnats för den misstänkte och vidare förhör kommer att hållas under dagen.

Målnummer i Linköpings tingsrätt: B 2426-20

 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum