Åklagarmyndigheten

Uppdatering i ärende om mord i Hässelby

Dela

De tre personer som varit anhållna misstänkta för mord i Hässelby gård har försatts på fri fot av åklagare.

Personerna anhölls måndag den 8 augusti som skäligen misstänkta, den lägre misstankegraden, för ett mord som inträffade sent på söndagen i Hässelby gård.

– Mot bakgrund av vad som hitintills framkommit finns det inte skäl att hålla dem fortsatt frihetsberövade. Ytterligare utredningsåtgärder behöver dock genomföras, säger kammaråklagare Victor Ringblom som leder förundersökningen.

Utredningen fortsätter nu med bland annat förhör och tekniska undersökningar. Ingen mer information kan lämnas för tillfället.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum