Stockholms stad

Upplev nya Brunkebergstorg i VR

Dela

Välkommen att uppleva det framtida Brunkebergstorg! Den 29 september bjuder AMF Fastigheter tillsammans med Stockholms stad och At Six på pressfika i Epicenter, Malmskillnadsgatan 32 där förslaget till det nya torget presenteras.

Under ett samtal lett av populärhistoriken Fredrik Lindström kommer Mats Hederos, VD på AMF Fastigheter, Karin Wanngård (s), finansborgarråd och Henrik Jacobsen, Director of Food & Beverage för hotell At Six och Hobo, att berätta om den gemensamma visionen för återställandet av Brunkebergstorg.

Samtalet avslutas med en guidad tur av det framtida torget i virtual reality, också ledd av Fredrik Lindström, på Brunkebergstorg. I en virtuell upplevelse förvandlas den nuvarande byggarbetsplatsen till Stockholms nya citykvarter mitt framför dina ögon.

Varmt välkommen!

Var: Epicenter, Malmskillnadsgatan 32
Datum: Torsdag 29 september
Tid: 15:00-16:00

OSA till: cecilia.osterholm@amffastigheter.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://stockholm.se

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum