Stockholms stad

Upplev nya Brunkebergstorg i VR

Dela

Välkommen att uppleva det framtida Brunkebergstorg! Den 29 september bjuder AMF Fastigheter tillsammans med Stockholms stad och At Six på pressfika i Epicenter, Malmskillnadsgatan 32 där förslaget till det nya torget presenteras.

Under ett samtal lett av populärhistoriken Fredrik Lindström kommer Mats Hederos, VD på AMF Fastigheter, Karin Wanngård (s), finansborgarråd och Henrik Jacobsen, Director of Food & Beverage för hotell At Six och Hobo, att berätta om den gemensamma visionen för återställandet av Brunkebergstorg.

Samtalet avslutas med en guidad tur av det framtida torget i virtual reality, också ledd av Fredrik Lindström, på Brunkebergstorg. I en virtuell upplevelse förvandlas den nuvarande byggarbetsplatsen till Stockholms nya citykvarter mitt framför dina ögon.

Varmt välkommen!

Var: Epicenter, Malmskillnadsgatan 32
Datum: Torsdag 29 september
Tid: 15:00-16:00

OSA till: cecilia.osterholm@amffastigheter.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum