Djurens Rätt

Upplevelser i fokus när Vegovision intog Eriksbergshallen i Göteborg

Dela

Omkring 3700 personer besökte Djurens Rätts mässa Vegovision i Göteborg i helgen. Upplevelserna var i fokus på mässan där både dansare, tatuerare och frisör fanns på plats.

Ett sextiotal utställare hade dukat upp till vegofest i Eriksbergshallen i lördags. Det bjöds på smakprover på nya vegoprodukter och olika vegokändisar lagade mat hela dagen lång i det öppna köket.

– Vi är superglada över att ha kunnat bjuda våra gäster på ett så brett program. För att möta upp det stora intresset från i fjol så hade vi också utökat ytan med 550 kvadrat, tagit in fler mataktörer och öppnat upp fler entréer, säger Sakil Hossain, projektledare för Vegovision.

Veganskt är inte bara mat, det finns idag även en stor efterfrågan på allt från djurvänlig kosmetika till veganskt tatueringsbläck. Mässan besöktes även av dansgruppen Laces Creations, ett danskompani från Göteborg som har funnits i 10 år.

Vegovision arrangerades för första gången 2008 och har växt för varje år som gått. Under 2019 arrangeras mässan i Göteborg, den 6 april i Eriksbergshallen, Malmö, den 4 maj på Slagthuset och i Stockholm, den 2-3 november på Münchenbryggeriet.

Här hittar du fler bilder från helgens mässa!

Nyckelord

Kontakter

Sakil Hossain
Projektledare
08-555 914 20
sakil.hossain@djurensratt.se

Bilder

Länkar

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. 

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum