Järfälla Kommun

Uppmuntran när den behövs som mest

Dela

Julen närmar sig och det här speciella året går mot sitt slut. Det har varit, och fortsätter att vara, ett tufft år, något som medarbetarna inom Järfälla kommun känt av. De skärpta råden kring sociala sammankomster gör det dessutom omöjligt att på ett avslappnat sätt summera året tillsammans med sina kollegor runt ett julbord eller julavslutning. Detta i en tid då uppmuntran behövs som mest. Därför skickas idag en tackgåva ut till kommunens personal.

– Jag är så imponerad av hur personalen i Järfälla kommun lyckats hålla igång samhällsviktiga verksamheter under året, trots de utmaningar som pandemin fört med sig. Dessutom med fortsatt hög kvalitet. När julavslutningarna uteblir känns det nu bra att vi istället kan visa våra medarbetare uppskattning genom en extra gåva, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande.

Extra julgåva

­Järfälla kommun har beslutat sig för att ändå visa extra uppskattning för sin personal då de traditionella julborden och julfirandena inte blir av. Kommunens medarbetare får istället en extra julgåva som tack för insatserna under året, något som kommundirektören hoppas ska bidra till att fylla tomrummet efter uteblivna julbord och firanden.

­– Jag har under året sett hur kommunens alla medarbetare slitit med att få verksamheten att fungera så störningsfritt som möjligt. Det har varit stora utmaningar – inte minst för alla de som gjort fantastiska insatser gentemot våra äldre inom omsorgen. Det har inte varit lätt, men jag kan konstatera att man ändå lyckats fantastiskt bra. Att vi kan ge en extra julgåva till personalen känns väldigt bra, jag vet att många behöver den extra uppmuntran, säger Johan Bergman, tf kommundirektör.

 

Nyckelord

Kontakter

Emma Feldman (M)Kommunstyrelsens ordförande

Emma Feldman är kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd i Järfälla. Presskontakt via John Backvid, 08-580 286 51.

Tel:08-580 286 51

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

 

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommmun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och flerbesökare.

 

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

Serneke och Järfälla avtalar om stadsutveckling med idrott och kultur i centrum15.12.2020 07:15:00 CETPressmeddelande

Järfälla kommun och Serneke tecknar köpe- och exploateringsavtal för utveckling av sju kvarter om totalt 130 000 kvm BTA i Barkarby. Serneke planerar för en blandstad med stort inslag av idrott och kultur med Stockholmregionens första skidslinga inomhus i kombination med kontor, hotell, konferens, bostäder, handel och service. Kvarteren ligger i direkt anslutning till Barkarby station, ett av Stockholmsregionens största framtida trafiknav.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum