Skillio Sweden AB

Uska tecknar avtal med Omsorg i Linneryd AB

Dela

Uska har tecknat ett avtal med Omsorg i Linneryd AB avseende rekrytering av boendestödjare till Furuvägens gruppbostad.

Omsorg i Linneryd AB mål är att erbjuda en kvalitativ och individanpassad omsorg för personer med psykisk eller social funktionsnedsättning.

Vi på Uska är mycket glada över att få hjälpa Omsorg i Linneryd med deras behov av att hitta kompetenta boendestödjare. I och med att Uska.se i realtid matchar kandidater och arbetsgivare utifrån kompetens, preferens och erfarenhet kommer vi att kunna leverera kvalitativa kandidater med snabbhet, precision och kvalitet, säger Fredrik Arrhenius på Uska.

Uska är Sveriges största samlingsplats för undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Vår vision är att göra det enkelt och kul att söka jobb. Uska.se är en matchningstjänst som sammanför arbetsgivare och kandidater utefter preferenser, kompetens och önskemål. Som en dejtingapp för arbetsgivare och arbetstagare.

Nyckelord

Om

Skillio Sweden AB
Gustavslundsvägen 139
167 51 Bromma

0771-66 55 60https://uska.se/

Följ Skillio Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skillio Sweden AB

Videointervjuer för undersköterskor och personliga assistenter27.3.2020 13:25:48 CETPressmeddelande

Vi har lyssnat! Nu erbjuder vi möjlighet till att använda videointervjuer i Uska när du använder Uska för att rekrytera eller söka jobb inom vård och omsorg. Alla vi som arbetar på Uska brinner för att hjälpa undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter till ett jobb de passar för och gillar. Vi frågade oss vad Uska kan göra för att hjälpa till i dessa omtumlande tider när Coronaviruset förändrar allas våran vardag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum