Skillio Sweden AB

Uska tecknar avtal med Omsorg i Linneryd AB

Dela

Uska har tecknat ett avtal med Omsorg i Linneryd AB avseende rekrytering av boendestödjare till Furuvägens gruppbostad.

Omsorg i Linneryd AB mål är att erbjuda en kvalitativ och individanpassad omsorg för personer med psykisk eller social funktionsnedsättning.

Vi på Uska är mycket glada över att få hjälpa Omsorg i Linneryd med deras behov av att hitta kompetenta boendestödjare. I och med att Uska.se i realtid matchar kandidater och arbetsgivare utifrån kompetens, preferens och erfarenhet kommer vi att kunna leverera kvalitativa kandidater med snabbhet, precision och kvalitet, säger Fredrik Arrhenius på Uska.

Uska är Sveriges största samlingsplats för undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Vår vision är att göra det enkelt och kul att söka jobb. Uska.se är en matchningstjänst som sammanför arbetsgivare och kandidater utefter preferenser, kompetens och önskemål. Som en dejtingapp för arbetsgivare och arbetstagare.

Nyckelord

Om

Skillio Sweden AB
World Trade Center, Uppgång E, Plan 5, Kungsbron 1
111 22 Stockholm

0771-66 55 60https://uska.se/

Följ Skillio Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skillio Sweden AB

Kvalita väljer Uska för leverans av hemtjänst medarbetare11.6.2019 16:45:48 CESTPressmeddelande

Kvalita är ett familjeföretag med mänskliga värderingar och med fokus på att lära känna sina brukare och kunder som personer. Deras mål är att göra sina kunder och medarbetare nöjdare än någonsin. För dem är det självklart att alla ska ha rätten att arbeta, umgås med vänner och familj, utöva aktiviteter, vara förälder eller helt enkelt sova tryggt om natten. Vi på Uska står helt bakom deras värderingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum