Tekniska verken i Linköping

Utan el skulle livet vara komplicerat - fira Elens dag i morgon!

Dela

I morgon torsdag den 23 januari, får elen lite extra kärlek när Elens dag firas för sjunde året. Nästan allt som görs i vardagen är möjligt tack vare att det finns el. Hur skulle livet vara om det inte gick att ladda mobilen, laga mat eller tvätta? Väldigt mycket mer komplicerat!

El är något som de flesta tar för givet i vår del av världen, och det är förmodligen inte många som tänker på hur mycket el man själv använder varje dag, eller att elen gör att vi lever längre, har bättre hälsa och hjälper oss att få tid över till annat som vi annars inte skulle ha hunnit med. Det är först när elen inte finns på grund av ett strömavbrott och lamporna inte tänds, spisen inte fungerar och bredbandet försvinner som vi reflekterar över hur mycket enklare vardagen är med el. 

El skapar nytta varje dag och ger oss alla en enklare, säkrare, ljusare och bekvämare tillvaro, särskilt i ett samhälle som blir allt med digitaliserat och där antalet elbilar stadigt ökar. Kort sagt är el en förutsättning för att vi ska kunna ha den livsstil och det samhälle som vi har idag.

För mer information kontakta gärna:
Anna Meyer, marknadskommunikatör på Tekniska verken i Linköping, 013-20 90 84
Anna.Meyer@tekniskaverken.se

Nyckelord

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum