Umeå Kommun

UTBILDNINGSMÄSSA FÖR INSPIRATION OCH MOTIVATION

Dela

Vuxenutbildningen i Umeåregionens kommuner och Arbetsförmedlingen Umeåregionen, bjuder in till en utbildningsmässa 8 november. Målet är att visa på vilka utbildningsvägar som finns.

De inbjudna är arbetssökande som vi vill motivera och inspirera till utbildning i någon form, eftersom vi vet att utbildning leder till större möjligheter till att hitta rätt arbete. Arbetsförmedlingen står för inbjudan till arbetssökande från Umeå, Nordmaling, Vindeln, Vännäs, Robertsfors och Bjurholm.

Dörrarna öppnas 15.00 och de inbjudna välkomnas in. Mässan hålls på Arbetsförmedlingen Umeå, Skolgatan 45 och pågår till 16.30. De utställare som finns på mässan representerar det breda utbudet av utbildningar som vi vill inspirera till; Vuxenutbildningarna i Umeåregionen, folkhögskolornas utbud och Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildningar.

Vuxenutbildningen besvarar också frågor om ansökan om studier och studieplanering.

Mer information
Mikael Andersson
Sektionschef Arbetsförmedlingen
010-488 79 18
mikael.andersson@arbetsformedlingen.se

Jeanette Haglund
Enhetschef studie- och yrkesvägledning/Rektor för externa utbildningsanordnare, Umeå kommun
070-677 33 49
jeanette.haglund@umea.se

Kontaktpersoner på plats
Derin Raoof
Arbetsförmedlingen
010-486 03 43

Nyckelord

Kontakter

Om

Umeå Kommun
Umeå Kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00http://www.umea.se/umeakommun

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 125 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Här finns också västvärldens snabbaste bredband.

Följ Umeå Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Umeå Kommun

Inbjudan till pressvisning Umeå konsthall22.10.2018 00:00Pressmeddelande

GRETHE -EN VAPENMOTTAGNING Anna Kristensen Pressvisning: Torsdag 25 oktober, klockan 10:00 Utställningsperiod: 27 oktober 2018 – 13 januari 2019 Umeå konsthall, Väven. Konstnären Anna Kristensen har under fem års tid undersökt sin egen släkthistoria. Genom ett omfattande dokumentärt arbete om sin pappa och hans deltagande i den danska motståndsrörelsen, vill hon synliggöra en mörklagd del av andra världskrigets historia. –Jag vill att mitt arbete ska väcka frågor och inspirera till motstånd mot de krafter som hotar medmänsklighet, jämlikhet, frihet och demokrati, säger Anna Kristensen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum