Umeå kommun

Utbildningsmässa för inspiration och motivation

Dela
Arbetsförmedlingen Umeåregionen och Umeå kommun, genom Centrum för vuxenutbildning, bjuder in till en utbildningsmässa 4 maj. Målet är att visa på vilka utbildningsvägar som finns.

Det var länge sedan nu vi kunde bjuda in till en mässa. Men nu är det dags. Vi vill motivera och inspirera individer till utbildning i någon form, eftersom vi vet att en utbildning leder till större möjligheter till att hitta rätt arbete.

Mässan hålls på Arbetsförmedlingen Umeå, Skolgatan 45. Dörrarna öppnas 13.00 och mässan pågår till 15.00. De cirka 18 utställare som finns på plats representerar det breda utbudet av utbildningar som finns i regionen, från vuxenutbildningens utbud, folkhögskolornas utbud och Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildningar.

Centrum för vuxenutbildnings studie- och yrkesvägledare och Arbetsförmedlingens personal finns på plats för att besvara frågor om ansökan.

Välkommen

Mer information:
Anita Prins
Certifierad företagsrådgivare, Arbetsförmedlingen
Tel: 010-486 05 29
anita.prins@arbetsformedlingen.se

Carin Åsberg
studie- och yrkesvägledare, Centrum för vuxenutbildning
Tel: 090-16 54 84
carin.asberg@umea.se

Elisabeth Göransson
samordnare lärling/studie- och yrkesvägledare, Centrum för vuxenutbildning
Tel: 090-16 11 58
elisabeth.goransson@umea.se

Nyckelord

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00https://umea.se/press

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 130 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum