Axcell Fastighetspartner

Utökat samarbete mellan Emilshus och Axcell Fastighetspartner

Dela

Axcell tar nu över drift och skötsel för ett antal av Emilshus nyförvärvade fastigheter i Växjö. Avtalet gäller sju fastigheter och stäcker sig över tre år.

– Vi är glada över att utöka vårt samarbete med Emilshus i Växjö, säger Jan-Erik Andersson, regionchef på Axcell Fastighetspartner.

Tidigare under våren tecknade Emilshus avtal med Axcell gällande drift och skötsel för ett tiotal fastigheter i Vetlanda. Det avtalet innebar att Axcell under våren kunde etablera sig på orten.

– Vi ser nu fram emot ett gott samarbete även gällande fastigheterna i Växjö, säger Martin Stedt, fastighetschef på Emilshus.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Axcell Fastighetspartner
Axcell Fastighetspartner
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

https://axcell.se/

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och skapar lönsamt fastighetsägande och nöjda hyresgäster för våra kunder.

Följ Axcell Fastighetspartner

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Axcell Fastighetspartner

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum