Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Utvalda presenterar Fröknäcke

Dela

Göteborgs Utvalda presenterar nu Fröknäcke! Goda knäckebröd fyllda med nyttiga ugnsrostade fröer som passar bra till mellanmål eller något gott på kvällen.

Vi blir alltmer medvetna om vad vi stoppar i oss och vill gärna ha produkter med hög kvalitet och bra råvaror. Den trenden har Göteborgs Utvalda plockat upp och lanserar nu ett eget fröknäcke i två olika smaker – Havre & Solros samt Örter & Havssalt.

-Vi har tagit allt det goda och mättande från fullkornet och kombinerat med hälsosamma, ugnsrostade fröer för den goda smakens skull. Allt bakat med få ingredienser och lågt sockerinnehåll. Utvalda Fröknäcke bakas i liten skala och är gräddat på plåtar i vårt bageri i Kungälv utanför Göteborg. Precis som du skulle göra hemma, säger Martin Gustafsson, produktutvecklare för Göteborgs Utvalda.

Produkterna har hög kvalitet som får dig att må bra från morgon till kväll och passar lika bra till mellanmål som när du vill unna dig något gott och lite mättande på kvällen. Utvalda Fröknäcke är bakade med 50 procent ugnsrostade fröer för den goda smakens skull och finns i två smaker, Havre & Solros och Örter & Havssalt.

Göteborgs Utvalda Fröknäcke finns i butik från vecka 4 och det rekommenderade priset per förpackning är 28,90 kr.

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum