Vänsterpartiet Region Stockholm

V: Vi vill sänka SL-biljetten till 375 kr

Dela

Vänsterpartiet nationellt vill halvera biljettpriserna i kollektivtrafiken i hela landet. Det innebär att i Region Stockholm, med de sänkningar av taxan vi redan driver, skulle ett månadskort på SL kosta 375 kr.

– Att fler ska ha råd att åka kollektivt är en av de viktigaste frågorna för oss i regionen. Med Vänsterpolitik både i regionen och nationellt kan vi sänka priset till 375 kronor i månaden, det vore fantastiskt både för folks plånböcker och för klimatet, säger Anna Sehlin (V), regionråd i opposition i Region Stockholm. 

Länk till Vänsterpartiets nationella satsning på kollektivtrafiken.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Vänsterpartiet Region Stockholm
Vänsterpartiet Region StockholmVänsterpartiet Region Stockholm vill skapa en region för alla, inte bara för de rika. I Region Stockholm är Vänsterpartiet i opposition. Välfärden ska gå att lita på. Vården ska vara tillgänglig för alla och personalen ska ha bra arbetsvillkor. Kollektivtrafiken måste fungera bättre. Barn och ungdomar ska få fria SL-kort och pensionärer ska få resa fritt i lågtrafik. Alla ska ha rätt till kultur. Vi har en vision om ett ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle.

Följ Vänsterpartiet Region Stockholm

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Region Stockholm

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum