Enköpings kommun

Vad ska nya sporthallen på Lillsidanskolan heta?

Dela
Upplevelsenämnden vill gärna höra vad enköpingsborna har för förslag på namn till den nya kombinerade sporthallen och fritidsgården som kommer att byggas vid Lillsidanskolan.

Kommunen arbetar just nu med en kommande ny grundskola med kombinerad sporthall och fritidsgård i västra Enköping. Skolan har av utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden fått namnet Lillsidanskolan. Nu ska också sporthallen få ett namn.

–Ta chansen att ge förslag på namn för sporthallen som även kommer inkludera en anpassad gymnastikyta samt en fritidsgård. Upplevelsenämnden kommer därefter fatta ett beslut om ett namn för den nya sporthallen, säger Christopher Hoerschelmann, verksamhetschef Idrott och fritid på upplevelseförvaltningen.

Upplevelsenämnden kommer ta ställning till namn på den nya kombinerade sporthallen och fritidsgården och vill gärna ha in förslag från enköpingsborna. Nämnden räknar med att ta beslut om namnet i maj 2022.

Skicka in ditt namnbidrag senast den 4 april till:

namnforslag.upf@enkoping.se

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum