Trafikverket

Väg 32 mellan Traneryd och Tranås blir mötesfri – för din säkerhet

Dela

Förra året startade arbetet med att bygga om sträckan mellan Traneryd och Tranås till en mittseparerad 2+1 väg. Det är ett bra sätt att förbättra framkomligheten och öka trafiksäkerheten.

Ombyggnaden har nu kommit halvvägs och media bjuds in till en pressträff för att få mer information om hur ombyggnaden går och hur trafiken kommer att påverkas fram till dess arbetet blir klart senare i sommar.

Pressinbjudan

När: Onsdagen 2 maj 2018 klockan 9.30.
Var: Vid AMA:s etablering, Vägverket 1, gamla vägstation 573 93 Katarp.

Ingen föranmälan behövs.

Trafikinformation

Mellan 17 maj klockan 6 och 30 maj klockan 18 är väg 32 avstängd mellan Traneryd och Tranås Södra. Trafiken leds om via Sunhultsbrunn och trafikplats Tranås Södra.
Räkna med att din resa tar något längre tid än vanligt.

Läs mer om projektet
https://www.trafikverket.se/nara-dig/Jonkoping/projekt-i-jonkopings-lan/Vag-32-Traneryd-Sommen-motesseparering-forbi-Tranas/

Kontakter

Axel Werner, projektledare, Trafikverket
010-124 21 24

Trafikverkets pressjour, 0771-31 15 00

Om

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av det samlade transportsystemet samt byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
På Trafikverket jobbar cirka 7000 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till samhällsutvecklingen genom sina olika roller och kunskaper.

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum