Lejonfastigheter AB

Vågbassängen i Linköping simhall får nytt kakel

Dela

När Tinnerbäcksbadet har öppet för säsongen går Lejonfastigheter in i simhallen för att skapa en bra badmiljö för Linköpings medborgare i väntan på den nya simhallen.

Ett tydligt sommartecken i Linköping är att Tinnerbäcksbadet öppnar för säsongen. Återigen intar linköpingsborna en av Norden största konstgjorda sjöar - Tinnerbäcksbadet. Det varma vattnet i sjön får vi tack vare energismart överskottsvärme från Tekniska verken. Här finns även en tempererad bassäng, rutschkana, lekplatser och möjlighet att spela volleyboll och beachpolo.  

Medan linköpingsborna går ut för att bada går fastighetsägaren Lejonfastigheter in i simhallen. Det är en begränsad tid på året som tillträde tillåts för det årliga underhållsarbetet. Nu störs inte verksamheten eller de badande medborgarna. 

Nytt kakel och klinker 
En specialfastighet som en simhall är kräver årliga förbättringsåtgärder. Ifjol renoverades tak, pelare, kakel och klinker och styr- och reglerutrustning byttes och elinstallationer förnyades. I år fortsätter vi att modernisera elinstallationer och renovera ytskikt i bassängerna, där bland annat våg- och träningsbassängen kommer att få nytt kakel och klinker. Även spiraltrapporna i äventyrsdelen kommer att ses över.  
-Att skapa förutsättningar för oss och verksamheten att erbjuda Linköpings medborgare en bra badmiljö är vad våra årliga insatser i simhallen gör. Sommaren är den period då simhallen är stängd och bassängen tömd så då kan vi sätta nytt kakel och klinker i bassänger. I augusti välkomnar vi Linköping till en ny härlig badsäsong inomhus, säger Christian Modin, underhållschef på Lejonfastigheter. 


För ytterligare information, välkommen att kontakta: Christian Modin, underhållschef, Lejonfastigheter, på telefon 013-20 53 86 eller via e-post till christian.modin@lejonfastigheter.se 

Kontakter

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Södra Stånggatan 1
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentlig verksamhet i Linköping. Totalt ansvarar vi för 280 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur och sport.

Vår drivkraft och vision är att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer som kännetecknas av kvalitet, trivsel och trygghet.

Lejonfastigheter är ett kommunägt bolag som omsätter runt 660 miljoner kronor.

Vi har ett 70-tal medarbetare som tillsammans bygger framtidens Linköping för stadens medborgare.