Vänsterpartiet Skåne

Val 2022: Pressträff i Helsingborg

Dela

Välkomna på pressträff med den regionala listettan för nordvästkretsen! För kompletterande perspektiv från lokal- och riksdagsnivå finns även Skåne läns västra riksdagsetta och Helsingborgs kommunfullmäktigetvåa på plats. Vi kommer att presentera våra prioriterade frågor inför valet till Region Skåne.

Träffa Peter Ahlbom från regionlista nordväst, Umihana Rašović Kasumović, listetta på riksdagslistan för Skåne läns västra samt Claudia Velásquez, tvåa på Helsingborgs kommunlista.

Tid: Fredag 26/8 kl. 16.30

Plats: Huvudingången Helsingborg C

För presskontakt, se nedan.

Väl mött!

Nyckelord

Kontakter

Om

Vänsterpartiet Skåne
Vänsterpartiet Skåne
Nobelvägen 51a
214 33 Malmö

040-19 27 87http://vskane.se/

Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet. Det är när vi tillsammans ser till att välfärden och samhället ställer upp för oss alla och envar som vår individuella frihet växer. Inom sjukvården innebär det drift i egen regi för att säkra en jämlik tillgång till god vård. Bäst vård får man om patienternas behov får styra och låter skattepengarna finansiera verksamheten istället för att gå till vinster för välfärdföretagen. Sänkta avgifter för biljetter till ett modernt järnvägsnät, ett utbyggt nät av stadsbussar och regionala busslinjer som binder ihop hela regionen är Vänsterpartiets vision. Fri kollektivtrafik är framtiden!

Vänsterpartiet vill bygga ett Skåne för alla – inte bara för de rikaste.

Följ Vänsterpartiet Skåne

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Skåne

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum