Järfällahus Ab

Välbesökt Barnens dag i Kallhäll

Dela

På höstlovet, den 28 oktober, arrangerades Barnens dag för Järfällahus hyresgäster i Kallhäll. Det blev en rolig dag med trollkarlen Robert Ace, dockteater, fåret Älla, popcorn, slush och annat kul. Ett sextiotal barn kom.

Dagen arrangerades av SWAT, ungdomsföreningen som Järfällahus stöttar och samarbetar med som en del av Boutveckling (samarbete mellan Järfällahus och de lokala Hyresgästföreningarna).

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Höstlovskul för Järfällahus hyresgäster i Kallhäll 28 okt 2015
Höstlovskul för Järfällahus hyresgäster i Kallhäll 28 okt 2015
Ladda ned bild

Järfällas egen trollkarl på Barnens dag för Järfällahus hyresgäster i Kallhäll, 28 oktober 2015.
Järfällas egen trollkarl på Barnens dag för Järfällahus hyresgäster i Kallhäll, 28 oktober 2015.
Ladda ned bild

Om

Järfällahus Ab
Järfällahus Ab
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://jarfallahus.se/

Järfällahus är Järfällas kommunägda bostadsföretag. Vi har cirka 5600 lägenheter, över 4000 fordonsplatser och ungefär 400 lokaler i hela Järfälla.

Följ Järfällahus Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus Ab

​Rekordmånga får sommarjobb hos Järfällahus8.6.2017 14:02Nyheter

I år är det hela 70 ungdomar mellan 15 och 18 år som har fått sommarjobb hos Järfällahus AB. Redan förra året tog Järfälla kommuns eget bostadsbolag emot ett tjugotal ungdomar, men i år är de alltså mer än tre gånger så många. Och den här gången sker det i samarbete med Hyresgästföreningen. - Det här är vårt sätt att ta ett kommunalt samhällsansvar, säger Ali, social hållbarhetsstrateg på Järfällahus. Sommarjobbarna är framtidens medborgare, och vi är glada att de vill ta sina första steg på arbetsmarknaden hos oss. Ett femtiotal av ungdomarna kommer att arbeta i bostadsområdena med att städa, sätta upp skyltar, dela ut information till hyresgästerna m m. Resterande 20 kommer att hjälpa till med de sommaraktiviteter som SWAT arrangerar. SWAT är den ungdomsverksamhet som Järfällahus och Hyresgästföreningen i Järfälla driver tillsammans. Det handlar bland annat om att arrangera turneringar i bubbelfotboll i områdena, anordna LAN och paintball med flera aktiviteter. Så här säger Mikael Jä

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum