Enköpings kommun

Välkommen att träffa Trädgårdsdagens arbetsgrupp och samarbetspartners!

Dela

Planeringen för årets Trädgårdsdag den 3 september är i full gång. Hör några från arbetsgruppen berätta om årets aktiviteter och träffa våra samarbetspartners som ansvarar för de olika marknaderna.

Trädgårdsdagen är en dag full av inspiration kring trädgård, mat, hälsa och hantverk. Planeringen är i full gång och programmet för scenen i Drömparken är klar med många spännande föreläsningar. 

Trädgårdsdagens olika marknader

Samtidigt planeras marknaderna med alla utställare. Nytt för i år är att vi har samarbetspartners som ansvarar för dem och sätter egen prägel på sin marknad. Det är ett sätt att göra Trädgårdsdagen ännu bättre eftersom det är de som är specialister inom sitt område.

Välkommen att träffa oss!

Varmt välkommen till Joar Blå där vi presenterar Trädgårdsdagen i stort och våra samarbetspartners presenterar sina marknader och utställare.

23 maj klockan 9.30 på Joar Blå, Ågatan 29.

Anmälan

Anmäl att ni kommer till jenny.persson@enkoping.se 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum