Region Örebro län

Välkommen på fest 12 december klockan 12 på Universitetssjukhuset Örebro!

Dela

Då firar vi de drygt 20 timvikarierande sjukvårdsbiträden inom psykiatrin som under ett år har validerat sina kunskaper, kompletterat med studier och praktiska övningar och nu kan titulera sig undersköterskor.

- Det här är Region Örebro läns första valideringsprojekt, förklarar Petra Johansson som varit projektledare. Det är ett sätt få in fler utbildade undersköterskor i våra verksamheter men även en satsning på personal som vi gärna vill ha kvar.

Efter avslutade studier har nu deltagarna erbjudits fasta anställningar inom psykiatrin i Region Örebro län. Såklart blir det också ”studentfest” med lunch, tal och tårta.

- Vi är väldigt stolta över våra nya undersköterskor och det arbete de lagt ner! De är väl värda ett firande! menar Petra Johansson.

Under lunchen deltar också chefer från delar av psykiatrin som haft deltagare.

Kontaktperson:

Petra Johansson
projektledare Validering
019 - 602 49 89

Media som önskar delta i festligheterna i VIP-matsalen i F-huset på USÖ (Ingång via Gallerian)  meddelar det till Åsa Svennebäck, presskommunikatör. 

Nyckelord

Kontakter

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum