Svenska Friidrottsförbundet

Välkommen på pressträff inför Finnkampen

Dela

Media välkomnas på fredag 4 september till en enklare pressträff inför Finnkampen. Träffen hålls kl 15.00 på lagets hotell Scandic Infra City, Upplands Väsby.

Då mycket planering fortfarande pågår och resorna till Finland kommer att ske över lördag respektive söndag kommer inte hela truppen vara på plats på fredag eftermiddag. Men vid träffen kommer finnas möjlighet att göra individuella intervjuer med förbundskapten Karin Torneklint samt ett antal av de aktiva ur truppen som anlänt vid den tiden. 

Tid: Samling i receptionen 15.00. 

Plats: Scandic Infra City, Kanalvägen 10, Upplands Väsby

Anmälan: Till Hillevi Thor, hillevi.thor@friidrott.se senast kl 10.00 4/9. 

Finns önskemål om att prata med någon särskild aktiv, som inte kan medverka vid pressträffen, kan eventuellt telefonintervjuer upprättas. Önskemål anmäls till Hillevi Thor.  

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum