Vänsterpartiet Malmö

Välkommen på pressträff med Vänsterpartiet Malmö

Dela
Vänsterpartiet Malmö hälsar välkommen till en pressträff med våra toppkandidater till kommunfullmäktige. Vi presenterar vårt valmaterial och kommunalpolitiska program för perioden 2022-2026.
Fotograf måste anges i tryck: Emmalisa Pauly
Fotograf måste anges i tryck: Emmalisa Pauly

- Vi är stolta och glada över att kunna presentera ett kommunalpolitiskt program som skapar mer jämlikhet i Malmö. Vi går till val på bland annat en aktiv lokal bostadspolitik, en skola för barnen skull, inte för vinsten och ett aktivt socialt arbete, istället för ordningsvakter, säger Emma-Lina Johansson (V) oppositionskommunalråd och toppkandidat till kommunfullmäktige. 

På plats i valstugan kommer förutom Emma-Lina Johansson även gruppledare i kommunfullmäktige, Anders Skans att finnas.

- Vi har förslagen för en levande kulturstad och en lokal klimatpolitik där vi bygger en stad för människor, inte bilar. Vi har varit med och styrt den här staden förr, vi vet att det bli bättre med en politik för jämlikhet, antirasism och jämställdhet. Malmöborna vill ha vänsterpolitik, säger Anders Skans (V) gruppledare och toppkandidat till kommunfullmäktige.

Praktisk information:

Plats: Valstugan på Gustav Adolfs torg 

Datum: Tisdag den 23 augusti 2022

Tid: 10:00

Kontakter

Bilder

Fotograf måste anges i tryck: Emmalisa Pauly
Fotograf måste anges i tryck: Emmalisa Pauly
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Vräk inte barn!24.3.2023 06:00:00 CET | Pressmeddelande

Just nu pågår utredningen ”Uppsägning av hyresgäster som begått brott” som ska ”se över den hyresrättsliga regleringen kring uppsägning av hyresavtal i fall där hyres­gästen, eller någon som denne ansvarar för, begått brott i lägenheten eller i närområdet”. Det var den förra regeringen som tillsatte utredningen, men nu har regerings­partierna och SD gått ut med att de vill gå ännu längre. De riktar särskilt in sig på att öka möjligheterna att vräka hela familjer på grund av vad någon i familjen gjort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum