Biometria

Välkommen till Biometria Labs lansering av Trendspaning 2021 - tema hållbarhet

Dela

Den 23 april presenterar vi årets spaning om hur skogen kan bli ännu grönare. Tillsammans med Forefront Consulting, Microsoft och olika representanter från skogsnäringen har Biometria Labs blickat framåt för att identifiera vilka initiativ och innovationer som idag är möjliga för att branschen ska kunna ta större kliv mot en hållbarare framtid.

Under 30 minuter berättar vi om hur vi kan skapa bättre förutsättningar för en hållbar utveckling inom skogsnäringen. Vi har också samlat branschrepresentanter för ett panelsamtal.

I panelsamtalet deltar Örjan Vorrei (Sydved), Patrick Bäckström (Sveaskog) och Henrik Sakari (SCA), rådsordförandena i Biometrias tre rådgivande organ IT-rådet, Rådet för mätning och redovisning samt Rådet för produktion och transport.

Trendspaningen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från 23 april. 

Varmt välkommen önskar Biometria!

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Biometria
Dragarbrunnsgatan 35
753 20 Uppsala

010-228 50 00https://www.biometria.se/

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring som genomför opartisk mätning av det virke som flödar mellan skog och industri så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, samtidigt som vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Följ Biometria

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Biometria

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum