Länsstyrelsen ÖstergötlandLänsstyrelsen Östergötland

Välkommen till Boködagen 2017!

Dela

Lördag 29 juli är det återigen dags för en traditionsenlig Boködag i den östgötska skärgården.

Länsstyrelsen Östergötland välkomnar besökarna att ta del av de höga natur- och kulturmiljövärden i Bokö naturreservat. På programmet står bland annat guidningar, hantverk och musikunderhållning.

Plats: Bokö naturreservat, Valdemarsvik.

Tid: Lördag 29 juli, klockan 10-16.

Programpunkter: Naturguidningar, kor och får av allmogeras, kulturbåtar i trä, hantverk och annat med skärgårdstema, Café Gröna huset, vernissage Bokömålarna, Röken är tänd - Finnö fisk erbjuder lättare lunch, musikunderhållning av Caféorkestern.

Transport: Arrangerad transport kommer att finnas till ön. Förbokning av båtresa krävs och görs till Valdemarsviks turistbyrå på telefonnummer 0123-122 00.

Avgångstider: Båt avgår från kajen Fyrudden klockan 09.00 och från Breviksnäs brygga klockan 09.50. Det går även att åka från Breviksnäs brygga klockan 10.40. Du som inte har bil kan åka kollektivt till Fyrudden från Valdemarsviks busstation klockan 08.25, busslinje 464. Återresa från Bokö till Breviksnäs avgår klockan 14.40 och 15.20. Till Fyrudden avgår båt från Bokö klockan 16.05. Från Fyrudden till Valdemarsvik avgår busslinje 464 klockan 17.10.

Egna båtar: Träbåtar är välkomna att lägga till i yttre hamnen. Övriga båtar hänvisas till Västantill brygga eller andra platser längs land väster på.

Arrangör: Länsstyrelsen Östergötland och Boköbor.

Kontakter

Bilder

Om

Länsstyrelsen Östergötland
Länsstyrelsen Östergötland
Östgötagatan 3
581 86 Linköping

010-223 50 00http://www.lansstyrelsen.se/ostergotland/Sv/Pages/default.aspx

Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Landshövdingen är chef för Länsstyrelsen och har i uppdrag att följa utvecklingen och informera regeringen om länets behov.

Följ Länsstyrelsen Östergötland

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Länsstyrelsen Östergötland