Stockholms stad

Välkommen till invigning av Antivåldsveckan i Rinkeby-Kista 4 oktober

Dela

För fjärde året i rad inbjuder Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning till en antivåldsvecka för att inspirera till samtal och öka kunskapen om hur våld kan förebyggas. Antivåldsveckan invigs den i Kista den 4 oktober av stadsdelsnämndens ordförande Ole-Jörgen Persson, nytillträdde stadsdelsdirektören Toni Mellblom och pedagoger och förskolebarn från förskolan Fröhuset.

Välkommen till invigningen av antivåldsveckan i Rinkeby-Kista 4 oktober

Plats: Kista torg 7 (innergården). Det går också att följa invigningen digitalt.

Tid: kl 10:00-11:00

Antivåldsveckan invigs av stadsdelsnämndens ordförande Ole-Jörgen Persson. Förskolan Fröhuset presenterar sitt flaggspel och bjuder på sång. Därefter berättar den nytillträdde stadsdelsdirektören Toni Mellblom om stadsdelsförvaltningens våldsförebyggande arbete, och förskolepedagog Nina Latif berättar om förskolans arbete med arbetsmetoden Liten och Trygg.

Följ invigningen digitalt här

Till programmet start.stockholm/antivåldsveckan

För mer information kontakta projektledare David Nordling

e-post: david.nordling@startpointadvisory.se

telefon: 070-761 9505

Nyckelord

Kontakter

Projektledare David Nordling
e-post: david.nordling@startpointadvisory.se
telefon: 070 761 9505

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Den stora tegelgasklockan i Norra Djurgårdsstaden omvandlas till ny scen14.10.2021 07:38:20 CEST | Pressmeddelande

Stockholms stads kommunfullmäktige tar beslut den 18 oktober om genomförande av scen i tegelgasklockan. Stockholm stad genom exploateringskontoret kommer att äga och förvalta gasklockan och scenen som ska byggas i klockan. PopHouse Entertainment Group är aktören som kommer att hyra in sig i gasklockan och kommer att driva den kommande scenverksamheten. PopHouse, som också äger och driver scenverksamheten på bl a Cirkus på Djurgården

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum