Uppsala kommun

Välkommen till invigning av Uppsala stadshus

Dela

Lördag 14 maj bjuder vi in till invigning av Stadshuset. Vi bjuder på underhållning för både stora och små. Och en chans att få upptäcka husets utbud, arkitektur och funktioner med egna ögon.

Välkommen till invigningen av Stadshuset!

När: lördag 14 maj kl 10.00–17.00.

På stora scenen uppträder en mängd lokala talanger. Alltifrån årets vinnare av Talang, Aron och trollkarlen Johan Ståhl till traditionell grekisk musik och jazzband. Det kommer också vara konstvisningar och mingel med Pelle Svanslös och Maja Gräddnos. Det är bara ett axplock från programmet som avslutas med att kommunstyrelsens ordförande Erik Pelling klipper det officiella bandet.

– Äntligen kan vi bjuda in till en festlig invigning av Stadshuset. Uppsalaborna har varit tålmodiga under tiden som vi byggt och stökat kring Stadshuset. Nu vill vi bjuda tillbaka och hoppas att många vill komma och upptäcka huset och all service och verksamhet som Uppsalaborna kan ta del av, säger Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande.

Media kan delta när som helst under dagen, utan föranmälan. Det finns också möjlighet att göra intervjuer med projektledaren och artisterna inför evenemanget.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Uppsala kommun
Uppsala kommun

753 75 Uppsala

https://www.uppsala.se/

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. I kommunen bor omkring 237 000 personer. 2018 utsågs Uppsala till världens bästa klimatstad av WWF.

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum