AcadeMedia

Välkommen till Stylist-SM 2022 i Kungsbacka

Dela

Den 7 april går Stylist-SM av stapeln på Kungsmässan i Kungsbacka, en tävling inom hår, make-up och kläder för gymnasieelever på hantverksprogrammet. Evenemanget arrangeras av Drottning Blankas gymnasieskola i Kungsbacka.

Stylist-SM är en årlig tävling där elever på hantverksprogrammet årskurs 2 och 3 tävlar inom makeup, hår och kläder. Totalt kommer cirka 60 finalister från 15 gymnasieskolor att medverka i tävlingen den 7 april på Kungsmässan. 

– Vi ser verkligen fram emot att få välkomna finalister från hela Sverige till Kungsbacka. Det kommer bli en spektakulär show där eleverna får visa upp sina fantastiska kreationer tillsammans med konstnärliga håruppsättningar och makeup, säger Mona Fallenhag, rektor på Drottning Blanka Kungsbacka. 

Samarbetspartners som Schwarzkopf, GHD och FÄRG medverkar under evenemanget och sponsrar med priser. I juryn finns bland andra Madelene Christenson, grundare av hudvårdsmärket M Sweden Botanics och den prisbelönta makeupartisten Fredrik Stambro. 

Dagens program:

11.45 - 12.00 Konfrencier hälsar välkommen, juryn presenteras
12.10 - 14.10 Tävling pågår
14.10 - 15.00 Fotografering av modeller
15.00 - 15.45 Catwalk
15.45 - 16.00 Prisutdelning

Årets tema för tävlingen är huvudstäder i vårt vackra Europa. Besökare får även ta del av inspiration om trender och tips för egen styling. 

Se gärna hemsidan för mer information.

Föranmälan krävs ej. Varmt välkomna. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

AcadeMedia
AcadeMedia
Adolf Fredriks Kyrkogata 2
Stockholm

08 7944200http://www.academedia.se

Drottning Blankas Gymnasieskola grundades 1996 och består idag av 27 gymnasieskolor på 24 orter. Alla skolor ligger centralt och präglas av personligt, lokalt och globalt engagemang vilket ska genomsyra såväl medarbetarnas som elevernas arbete och resultat. 

Följ AcadeMedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AcadeMedia

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum