Svenska Orienteringsförbundet

Välkommen till våra pressträffar under VM!

Dela

Svenska Orienteringsförbundet bjuder härmed in till två pressträffar i samband med orienterings-VM.

Årets orienterings-VM avgörs i norska Östfold (för exakta tider och arenapositioner - se arrangörens hemsida). Mästerskapet inleds med ett kval i medeldistans tisdag 13/8 och avslutas med stafetter lördag 17/8.
 
Media kommer varje tävlingsdag att kunna göra intervjuer med löpare och ledare på tävlingsarenorna. Dessutom bjuder Svenska Orienteringsförbundet in till två pressträffar vid lagets boende, en dagen före VM och en under vilodagen. På dessa träffar kan medias representanter under lugna former intervjua vem eller vilka de vill i VM-laget.
 
Gällande pressträffarna ser vi helst att ni anmäler att ni kommer och att ni också anger vem eller vilka ni vill träffa - mejla kommunikationschef Mathias Karlsson, mathias.karlsson@orientering.se
 
Så här ser programmet ut:
 
Måndag 12/8: Pressträff vid lagets boende klockan 13.15.
 
Tisdag 13/8: Kval medeldistans.
 
Onsdag 14/8 Långdistans.
 
Torsdag 15/8: Vilodag - pressträff på lagets boende klockan 13.15.
 
Fredag 16/8: Medeldistans final.
 
Lördag 17/8: Stafett.
 
Det svenska VM-laget (HÄR hittar du alla löpare) bor på Hotell Refsnes Gods i Moss och det är alltså där som de två pressträffarna hålls.
 
Hoppas att vi ses i Norge!

Kontakter

Om

Svenska Orienteringsförbundet
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

010-4765360http://www.svenskorientering.se/

Svenska Orienteringsförbundet består av 600 föreningar med 84 000 medlemmar. Vi är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt aktiviteter som hittaut, naturpasset och motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 tävlingar och stora evenemang som Tiomila och O-Ringen.

Följ Svenska Orienteringsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Orienteringsförbundet

Succé för hittaut – rekordmånga väljer coronasäker motion med karta19.5.2020 11:32:28 CESTPressmeddelande

I princip alla idrottstävlingar är inställda med anledning av coronapandemin. Orienteringen däremot upplever en boom. Detta mycket tack vare de olika formerna av motionsorientering, där Svenska Orienteringsförbundets hittaut redan har slagit alla rekord. "I de här tiderna har idrotten en viktigare uppgift än någonsin att fylla. Att folk isoleras och blir stillasittande är livsfarligt. Det är fantastiskt kul att så många upptäcker hittaut", säger Susanne Söderholm, förbundschef.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum