Universal Robots

Välkomna på presskonferens inför världens största virtuella cobotmässa

Dela

Danska cobottillverkaren Universal Robots bjuder in till virtuell presskonferens i samband med öppnandet av automationsmässan WeAreCobots, 16 juni kl 9.

WeAreCobots är en virtuell mässa om kollaborativa robotar och automation, som vänder sig till företag i alla branscher och storlekar över hela Europa. Besökarna kommer att kunna lyssna på ett femtiotal olika föreläsningar med ledande cobotexperter, besöka ett drygt trettio virtuella mässmontrar och kolla inlive-demonstrationer av cobotar och applikationer. Allt är gratis.

Jürgen von Hollen, vd för Universal Robots, presenterar mässan på presskonferensen och finns därefter tillgänglig för frågor. Han kommer bland annat att prata om vad som driver automationsutvecklingen, och hur den potentiellt kommer att förändras i efterdyningarna av corona.

Presskonferensen kommer att hållas på Teams. Om du vill deltaga skickar du ett mejl till frida@vnn.se, så får du en inbjudan. Mycket välkommen!

Är du intresserad av en separat intervju med Jürgen von Hollen, hör av dig till frida@vnn.se.

Media är självfallet välkommen att deltaga på mässan, som öppnar direkt efter presskonferensen och pågår 16-18 juni kl 10–16.

Hela programmet finns bifogat.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Om Universal Robots

  • Universal Robots grundades 2005. Idén var att göra robotteknologi tillgänglig för alla genom att utveckla små, användarvänliga, prisvärda, flexibla industrirobotar som är säkra att arbeta med. Sedan den första samarbetsroboten (cobot) lanserades 2008 har företaget växt betydligt och UR-cobotar säljs nu över hela världen.

  • Företaget, som är en del av Teradyne Inc., har sitt huvudkontor i Odense, Danmark, och har dotterbolag och regionkontor i USA, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Tjeckien, Polen, Ungern, Rumänien, Ryssland, Turkiet, Kina, Indien, Singapore, Japan, Sydkorea, Taiwan och Mexiko.

  • År 2019 hade Universal Robots en omsättning på 248 miljoner USD.

  • Mer information finns på universal-robots.com/se

  • Bloggen med insikter, kunskap och tips kring automation finns på https://blog.universal-robots.com/se 

Följ Universal Robots

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Universal Robots

Robotar hjälper Lundaföretag klara konkurrens från Kina23.11.2020 14:48:39 CETPressmeddelande

På Ideon i Lund står två robotar från Universal Robots och ritar cirklar och streck på stora bildskärmar. Varje millimeter av företaget FlatFrogs digitala whiteboards kvalitetstestas, och robotarnas insats är ovärderlig för att Lundaföretaget ska hålla kvaliteten uppe och klara konkurrensen med framför allt Kina. Läs det senaste inlägget på UR-bloggen och lär om hur svenska företag automatiserar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum