BranäsgruppenBranäsgruppen

Vallåsen förlänger öppettiderna efter succén

Dela

Vallåsen har haft öppet lördagar och söndagar, samt onsdag- och fredagskvällar under säsongsinledningen. Nu väljer anläggningen på Hallandåsen att förlänga öppettiderna till 09.30-21.00 på onsdagar och fredagar efter den succéartade starten med flera fullbokade dagar.

– Intresset har varit större än vad vi har räknat med, vilket är fantastiskt roligt. Restriktionerna innebär att vi inte kan släppa in fler gäster under våra nuvarande tider och därför väljer vi att förlänga öppettiderna istället för att fler ska kunna njuta av härlig skidåkning, säger Jesper Malmquist, platschef på Vallåsen.

Trots situationen med covid-19 har intresset för skidåkning i södra Sverige varit stort och kvällstiderna, 17.00-21.00, räcker inte längre till. Med de utökade öppettiderna har Vallåsen nu öppet den alpina verksamheten 09.30-21.00 på onsdagar och fredagar, och fortsatt 08.30-17.00 på lördagar och söndagar. Oavsett vilken dag så måste gästerna förboka liftkort och hyrutrustning på hemsidan.

– Tyvärr säljer vi inte liftkort på plats, då vi behöver hålla koll på antalet gäster vi släpper in på området. Maxantalet kan skilja sig åt beroende på hur många backar och liftar som är öppna, men för att undvika att man får vända hem igen när man kommer hit så måste man förboka.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum