BranäsgruppenBranäsgruppen

Vallåsen stänger för säsongen

Dela

På grund av det varma vädret som har kommit till södra Sverige så är Vallåsen tvungna att stänga för säsongen. Istället läggs fokus på att förbereda för öppningen av Vallåsen Bike Park den 30 april.

– Det är självklart tråkigt att vi inte kan hålla öppet under påskhelgen som planerat, men vi är samtidigt väldigt stolta och glada över att vi har kunnat ha öppet så här länge i södra Sverige, speciellt i dessa speciella tider vi befinner oss i. Jag vill passa på att tacka alla gäster för den här säsongen, säger Jesper Malmquist, platschef på Vallåsen.

När Vallåsen sammanfattar säsong 20/21 kan man se tillbaka på en lyckad säsong, med rekordmycket snö och fullbokade dagar, trots covid-19 som har inneburit en hel del förändringar och restriktioner på anläggningen. Säsongen blev även startskottet för Vallåsen Längdarena, Sveriges sydligaste Vasaloppscenter, som har lockat längdåkare i södra delarna av landet. Men när säsongen nu är över läggs fokus om mot sommarsäsongen och förberedelserna för öppningen av Vallåsen Bike Park är i full gång.

– Gästerna har många nyheter att se fram emot i år. Vi har till exempel en helt ny svart led och en ny instegsled för nybörjare. Sen blir det även en Drop Zone i tre svårighetsgrader. Precis som under vintersäsongen så följer vi myndigheternas rekommendationer och gästernas trygghet är högsta prioritet. Här har vi en fördel att vi redan har många åtgärder på plats från vintersäsongen.

Vallåsen Bike Park öppnar 30 april och mer information om årets nyheter finns på https://www.vallasenbikepark.se/nyheter/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum