Vänsterpartiet Malmö

Vänsterpartiet Malmö håller årsmöte!

Dela

Vänsterpartiet Malmö går in i valåret 2022 med styrka och tillförsikt. Över hela landet ökar partiets medlemsantal och framgångarna är tydlig i opinionen - många vill ha vänsterpolitik! Med anledning av pandemin hålls Vänsterpartiet Malmös årsmöte 2022 digitalt. På mötet antas vilka som ska vara våra kandidater i årets kommunval, mötet föreslår också region- och riksdagslistor som sedan fastställs av Vänsterpartiet Skånes valkongress.

Bild från ett tidigare årsmöte med Vänsterpartiet Malmö
Bild från ett tidigare årsmöte med Vänsterpartiet Malmö

Ambitionen med årsmötet 2022 är att så många medlemmar ska kunna delta, därför kommer det att hållas digitalt. Detta i och med rådande smittspridning och de allmänna rekommendationerna att undvika trängsel samt för att kunna förhålla oss till eventuella ytterligare rekommendationer på ett hållbart sätt. 

I övrigt blir årsmötet som vanligt och vi kommer att lyssna på verksamhetsberättelser, debattera fram en verksamhetsplan för nästa verksamhetsår och fastställa listan med kandidater till kommunfullmäktige. Vi kommer dessutom anta förslag på listor till Malmös valkrets i region- och riksdagsvalet, vilket slutligen antas av Vänsterpartiet Skåne. Dessutom kommer vi att välja en valberedning, ledamöter till styrelsen och ordförande för partiföreningen. Tillsammans gör vi valet 2022 till Vänsterpartiets val!

Val av förtroendeposter kommer att meddelas via pressmeddelande under lördagen. 

Presskontakter:

Emma-Lina Johansson, kommunalråd 

Tel: 072-976 92 17

E-post: emma-lina.johansson@malmo.se

Patrik Munthe, Valberedningens ordförande

Tel: 073-513 87 89

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bild från ett tidigare årsmöte med Vänsterpartiet Malmö
Bild från ett tidigare årsmöte med Vänsterpartiet Malmö
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Vänsterpartiets krav: Inga nedskärningar22.6.2022 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Kommunfullmäktige i Malmö debatterar idag den 22 juni budget för 2023 - eller skulle i alla fall göra det. Det politiska styret, Socialdemokraterna samt Liberalerna med stöd av Miljöpartiet, vägrar ge väljarna svar på hur de prioriterar i Malmö stads ekonomi. De tre partierna vill återremittera budgetförslaget utan eget ställningstagande tills efter valet. Vänsterpartiet anser att väljarna borde få besked innan valet om vilket vägval respektive parti står för.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum