Clarion Hotel Post

VÅREN INVIGS I GÖTEBORG

Dela

Den 26 april invigs våren i Göteborg för första gången på Drottningtorget när Posthotellet förvandas till ett grönskande palats till tonerna av gospelkören Loud'n Proud. Våren välkomnas innan Valborg i år, med Farmers Market, Terrassinvigning, körsång och gröna smakprover.

Den 26 april invigs våren i Göteborg för första gången på Drottningtorget när Posthotellet förvandas till ett grönskande palats till tonerna av gospelkören Loud'n Proud. Våren välkomnas innan Valborg i år, med Farmers Market, Terrassinvigning, körsång och gröna smakprover. 

Gothenburg Spring Opening invigs med en Farmers Market där Göteborgarna kan botanisera bland lokalproducerade produkter. Sedan tillkännages vårens intåg med ett vårtal följt av gospelkören Loud'n Proud som sjunger så väl klassiska vårinvigningsmelodier som moderna tappningar av den välkomna värmen. Plant based food från restaurang Norda står i fokus på smakproven som utgjutes på hotellets terrassen som invigs samtidigt.

För första gången inviger vi våren först i Göteborg. Evenemanget är vårens motsvarighet till det folkligt populära Gothenburg Christmas Opening när den stora rosetten tänds runt juletid varje år. Fokuset kommer ligga på det gröna och hållbarhet, samtidigt som vi bjuder på något gott som passar väl in i årstiden, säger Fredrik Blomberg, VD Clarion Hotel Post.

Datum: 26 APRIL 2018

Tid: kl 17.30-19.00

Plats: Terrassen, Clarion Hotel Post

Fritt inträde för besökare

Mer information:

Facebook-event eller Evenemang på Göteborg Co

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt är en  mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. För den som är ute efter något unikt i världsklass så är ett besök på Bon Bon Bar en självklarhet. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

NU INVIGS JULEN ENLIGT TRADITION I GÖTEBORG16.11.2018 11:31:26 CETPressmeddelande

Idag den 16 november invigs julen enligt tradition på Drottningtorget i Göteborg när den gigantiska julrosetten tänds till tonerna av Göteborgs Gospelkör. Likt i fjol visas Faktums nya julkalender upp, i år med temat "Barn skriver om hemlöshet". I kalendern lyfts det berättelser om hemlöshet som är skrivna av barn. Några av dessa berättelser kommer att läsas upp av barn under evenemanget. Stadens alla invånare välkomnas återigen på en julfika med glögg och pepparkakor.

MED NYA UNDERKLÄDER SKA HAN VINNA THE WORLD COCKTAIL CHAMPIONSHIP1.10.2018 16:38:07 CESTPressmeddelande

Snart kan det finnas två världsmästare under det gamla posthusets tak. Joel Konza som tidigare i vår blev ”Årets Bartender 2018” åker nästa vecka till Tallin för att representera Sverige i ”The world cocktail championship”, som anordnas årligen av international bartender association. Joel kommer att tävla i kategorin ”sparkling wine”, där har han tagit fram en drink som han valt kalla Jenny Lind, efter operasångaren från 1850-talet som bär samma namn som gatan han bor på i Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum