Världens minsta deal hos Halebop

Dela

Nu lanserar Halebop en mini-deal, både till storleken och priset, men som ger mängder av tid att ringa för. I begränsad upplaga släpps L8star BM10, ofta kallad världens minsta mobiltelefon, för bara 19,90 kronor. Med följer ett kontantkort laddat med 300 kronor.

Årets första månader kan vara tuffa ekonomiskt. Och ganska trista. Därför lanserar Halebop en deal som inte gräver ett hål i plånboken, men ger massa möjligheter att ringa nära och kära.

– Vi kallar det världens minsta deal men jag skulle säga att det kanske är världens bästa deal. Det är något särskilt med riktigt små grejer och den här minimobilen väcker ett instant ha-begär, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

L8star BM10 anses vara världens minsta mobiltelefon med ett mått på cirka sju gånger tre centimeter, som en tändsticksask ungefär. Telefonen har en design med knappsats och liten fyrkantig skärm som för tankarna till de allra första mobiltelefonerna som kom för privatpersoner.

Med telefonen följer ett kontantkort laddat med 300 kronor, som du sedan kan toppa upp på halebop.se eller via sms.

Dealen släpps i bara 30 exemplar den 9 februari kl. 10.00 och gäller så långt lagret räcker.

Läs mer på halebop.se.

För mer information, kontakta gärna:
Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se, 070-335 90 90

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Hög tid för större återanvändande av gamla mobiler6.5.2021 06:30:00 CEST | Pressmeddelande

Intresset för begagnat är stort och ungefär hälften av alla svenskar känner till att det även går att återsälja sin gamla men fungerande mobil till företag. Trots det är det bara tre procent som bytt in sin gamla mobil, när de köpt ny de senaste 12 månaderna. Det visar en ny undersökning från Halebop, som vill se en beteendeförändring där fler ser det som en självklarhet att lämna in sin gamla mobil.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum