Clarion Hotel Post

VÄRLDSARTISTER TAR ÖVER GÖTEBORGSHOTELL

Dela

Under 48 timmar förvandlas göteborgshotellet Clarion Hotel Post till en enda stor nattklubb med världsartister som Alesso, Ingrosso och Nic Fanciulli. Den 20-22 oktober har hotellet öppet endast för besökare till den nya klubbföreteelsen TAKE OVER.

Ingrosso & Alesso tar över Clarion Post i Göteborg
 

En food court kommer vara öppen 24/7 för att servera hungriga gäster och hotellets två barer förvandlas till nattklubbar. Postbaren på entréplan kommer bli en central samlingspunkt för trevligt sällskap och galen fest, samtidigt som Bon Bon Bar byter namn till The 808 x NightFly Room och blir dedikerad Techno-klubb där Nic Fanciulli är huvudartist en av kvällarna. Hotellets stora bankettsal Drottningporten kommer genomgå ett rejält kostymbyte och blir MAIN STAGE med en omfattande ljud- och ljusrigg för att motsvara världsartisternas och gästernas höga förväntningar.

Under lördagen kommer även en stor partybrunch att anordnas med några i dagsläget hemliga DJs. 

Våra 500 hotellrum kommer fyllas med förväntansfulla gäster som inviger TAKE OVER. Det är ju väldigt unikt och mycket av en VIP-känsla över hela evenemanget. Artisterna Alesso och Ingrosso spelar sällan för publik mindre än 15.000 personer, men nu på TAKE OVER blir det ca en tiondel av det. Mig veterligen har detta aldrig gjorts tidigare i Norden, säger Fredrik Blomberg, VD, Clarion Post.

LINEUP MAIN STAGE: 

INGROSSO
ALESSO
SYLVAIN ARMAND
DON PALM
SIA TALEBI

LINEUP The 808 x NightFly Room: 
NIC FANCIULLI
MAGDALENA 
LEHAR
SHAKARCHI & STRANEUS
FAROK SHAKARCHI

Fler artister tillkommer

Biljetter och information finns på TAKE OVERs webbsida: www.takeover.se

PRESS

Pressackreditering och frågor gällande press marknad.post@choice.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt är en  mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. För den som är ute efter något unikt i världsklass så är ett besök på Bon Bon Bar en självklarhet. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Ingrosso har betygsatt - Göteborg hetare än Vegas!27.11.2017 09:41Pressmeddelande

Aldrig någonsin har något liknande gjorts på ett hotell i Norden, säger Fredrik Blomberg, VD på hotellet och upphovsmakaren till Take Over. Klubb är något vi kör med jämna mellanrum och vi är kända för att vara en festpalats fortsätter Fredrik. Take Over är dock att ta det hela mer än ett par steg ytterligare. Hotellet stängdes ner under 48 timmar och förvandlades till en enda stor klubbarena. Två av världens största DJ:s ägde varsin kväll, Alesso på fredagen och Ingrosso på lördagen. Det flögs in gäster från Los Angeles, Wien och Berlin men framförallt var det Göteborgarna som gjorde Post och Take Over till sin festplats under helgen. Alla bar och restaurangenheter på hotellet förvandlades till arenor för fest, Postbaren blev Snowman Room med resident DJ:s som körde klubb så gott som dygnet runt. En av helgens höjdpunkter här var coola tjejerna i Grabb som visade killarna vart skåpet ska stå! Bon Bon Bar förvandlades till 808 x Nightfly Room där stora namn inom Tecno scenen såsom Nic

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum