Thon Property AB

Världspremiär för nytt konsept: XXL OUTLET

Dela

XXL är sportkedjan som expanderar snabbast i hela Norden och har hittills öppnat 19 varuhus i Sverige. Den 11 december 2015 öppnar XXL på Charlottenbergs Shoppingcenter. En etablering med ett helt nytt koncept, XXL OUTLET.

Det nya konceptet är unikt för kedjan och Charlottenbergs Shoppingcenter stärker sin position ytterligare genom etableringen. Konceptet innebär ett stort sortiment på 3200kvm. med endast kända märkesvaror av kvalité till outletpriser.

– Vi är jätteglada att XXL valt Charlottenbergs Shoppingcenter för att etablera sitt nya koncept. Det bidrar till en bra grund för att vidareutveckla handelsområdet säger Hallgeir Åndal, VD för Thon Property AB.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

+47 916 03 560http://www.thonproperty.se
Thon Property är en del av Olav Thon Gruppen som äger och förvaltar totalt 107 köpcentrum i Norge och i Sverige. Thon Property AB har i dag ansvaret för det Svenska egendomsbeståndet som än så länge består av tio köpcentrum och ett hotell.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

Norrmännen handlar som aldrig förr i Olav Thon Gruppens köpcentrum29.5.2018 13:00Pressmeddelande

Thon Property, som är den svenska divisionen inom Olav Thon Gruppen, är starka inom den norska gränshandeln med flera köpcentrum längs gränsen. Svensk Handel har varit med och tagit fram rapporten ”Norsk gränshandelskonsumtion i Sverige 2017” tillsammans med HUI, som slår fast att den norska gränshandeln fortsätter att slå nya rekord. Totalt spenderade norska besökare 25,6 miljarder i den svenska detaljhandeln förra året och det gjordes 13,7 miljoner resor från Norge till Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum