Svenska Friidrottsförbundet

Världsrekord-Mondo landar i Sverige i eftermiddag

Dela

Armand "Mondo" Duplantis hoppade 6.17 i World Indoor Tour-galan i Toruń på lördagskvällen. Det var en centimeter över Renaud Lavillenies sex år gamla totalvärldsrekord och Mondo kan nu titulera sig världsrekordinnehavare! Han reser till Sverige i eftermiddag och landar på Skavsta kl 16.45.

Svensk Friidrott kommer att ta emot på flygplatsen och media är välkomna att delta i mottagandet. 

Plats: Stockholm Skavsta Flygplats, Nyköping

Tid: Ankomst 16.45, flyg från Gdansk

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum