Värmdö Kommun

Vårt Smartare Värmdö-podden, hur välfärd byggs på smartare sätt

Dela

Värmdö kommun bygger nu välfärd på ett nytt sätt, varför då? Eftersom vi blir fler äldre och färre i arbetsför ålder, och därmed får mindre skatteintäkter till Värmdö kommun måste vi tänka nytt om vi ska kunna leverera välfärd utan att tumma på servicen till dig som kommuninvånare, besökare och företagare. I Vårt Smartare Värmdö-podden kommer vi berätta hur.

Vi vill gärna dela med oss av vad vi gör, varför vi gör det och hur vi gör till dig som invånare och företagare i kommunen och även till dig som är intresserad av framtiden inom kommunal utveckling. Vårt Smartare Värmdö-podden sätter förstoringsglaset på vårt arbete. Avsnitten kommer därför fokusera på olika ämnen och pågående aktiviteter inom våra verksamheter där såväl medarbetare som invånare och företagare medverkar. Vårt första avsnitt heter Varför behöver vi bli ett Smartare Värmdö där kommunstyrelsens ordförande Deshira Flankör samtalar med vår kommundirektör Cecilia Lejon.

Podden hittar du där poddar finns eller på vår sida www.smartarevarmdo.se där du kan följa vår resa framåt och läsa mer om pågående och kommande insatser.

 

Nyckelord

Kontakter

Deshira Flankör (M)Kommunstyrelsens ordförande, Kommunalråd

Fotograf: Lars Åke Holst, Gustavsbergs Bildatelje.
Fotografens namn ska anges vid användning av bilderna.

Tel:08-570 471 20deshira.flankor@varmdo.se

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Vi behöver göra välfärd på ett nytt sätt för att klara framtiden. Därför satsar vi på bygget av Vårt Smartare Värmdö!11.3.2021 16:43:38 CET | Pressmeddelande

I takt med att vi blir fler äldre och färre i arbetsför ålder, och därmed får mindre skatteintäkter till Värmdö kommun måste vi tänka nytt. Färre måste kunna göra mer för fler utan att tumma på servicen till dig som kommuninvånare och företagare.​ Vi måste arbeta smartare, tillsammans, för att skapa bästa möjliga värde för varje skattekrona. Därför satsar vi nu på att bygga Vårt Smartare Värmdö med målsättning att skapa stolta och nöjda medborgare genom motiverade och sunda medarbetare.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum