Gröna arbetsgivare

Väsby Djursjukhus är Årets djurklinik 2018

Dela
Marie Jury, VD, leg.vet, Väsby Djursjukhus. Foto: Ateljé Photos 4 U
Marie Jury, VD, leg.vet, Väsby Djursjukhus. Foto: Ateljé Photos 4 U

- Så roligt och smickrande! Det är inte ofta jag blir stum men när jag fick veta att vi vunnit blev jag minsann det! Vi jobbar hårt för att hela tiden bli ännu bättre och denna utmärkelse gör att vi tillsammans blir motiverade att fortsätta i samma anda. Jag med personalen vill tacka alla våra djurägare som stöttar oss och som lagt sina röster på just vårt djursjukhus. Tillsammans tar vi hand om våra djur på bästa sätt, säger Marie Jury, VD, leg.vet, Väsby Djursjukhus.

Det är branschorganisationen SLA-Svensk Djursjukvård som står bakom utmärkelsen. Syftet är att att sätta fokus på kvalitetsarbetet inom djursjukvården i Sverige. Medlemsföretagen i Svensk Djursjukvård jobbar efter ett kvalitetssigill som vilar på ett antal kvalitetsregler, varav fyra väger särskilt tungt vid bedömningen av Årets djurklinik; Bemötande, tillgänglighet, prisinformation och delaktighet.

- Årets Djurklinik är ett sätt att rikta ljuset mot det fina kvalitetsarbete som sker hos våra medlemmar, främst med utgångspunkt i prisets kriterier. Juryn har haft ett tufft jobb i år då det är små detaljer som skiljer de sex klinikerna och finalisterna åt. Väsby Djursjukhus, Upplands Väsby jobbar aktivt kring kriterierna och visar på fantastiskt goda resultat vilket även djurägarna intygat genom att rösta fram dem som vinnare, säger Anna Bornhammar, Kommunikationsansvarig SLA-Svensk Djursjukvård.

Övriga finalister, förutom Väsby Djursjukhus var Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg, Lunds djursjukhus, Aros Veterinärcentrum i Västerås, Växjö nya djurklinik och Roslagens Smådjursklinik i Norrtälje.

Årets jury består av Torkel Ekman, leg veterinär och vice ordförande i Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap, Hans Rosenberg, presstalesperson på Svenska Kennelklubben och Eva Poratvice ordförande i Sveriges Kattklubbars Riksförbund.

SÅ HÄR HAR DET GÅTT TILL

Närmare 1100 djurägare, medarbetare och andra nominerade kliniker runt om i hela landet till Årets djurklinik mellan den 1 februari – 18 februari via nomineringssidan på svenskdjursjukvard.se

Juryn utsåg sex finalister 
Juryn gick igenom nomineringarna. De kliniker som fått bäst nomineringar fick möjlighet att utveckla för juryn hur de arbetar med kvalitet utifrån kriterierna. De sex som bäst kunde redogöra för detta gick vidare till finalomgången.

Sveriges djurägare röstade fram Årets djurklinik 
6 235 personer var med och röstade på sin favorit bland de sex finalisterna (28 februari - 14 mars på www.svenskdjursjukard.se.)

Vinnaren presenteras 10 april
Idag den 10 april presenterades Årets djurklinik 2018. Vinnaren kommer även att firas vid VeTa-dagarnas bankett i Malmö den 21 april.

För mer information:

Anna Bornhammar, Kommunikationsansvarig SLA-Svensk Djursjukvård 08–762 72 77
Marie Jury, Väsby Djursjukhus 070-555 29 71

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Marie Jury, VD, leg.vet, Väsby Djursjukhus. Foto: Ateljé Photos 4 U
Marie Jury, VD, leg.vet, Väsby Djursjukhus. Foto: Ateljé Photos 4 U
Ladda ned bild

Länkar

Om

Gröna arbetsgivare
Gröna arbetsgivare
Storgatan 19
114 51 Stockholm

http://www.grona.org/

Gröna arbetsgivare är arbetsgivar- och branschorganisationen som företräder 4 000 medlemsföretag med närmare 30 000 anställda inom inom lantbruk, skogsbruk, djursjukvård, trädgårdsanläggning och golf.

Som arbetsgivarorganisation förhandlar vi fram kollektivavtal som rör anställningsvillkor och löner. Vi är en given partner för våra medlemsföretag i personal- och arbetsgivarfrågor. Vi biträder även medlemsföretagen vid tvister och förhandlingar hela vägen till domstol. Våra förhandlare är experter på arbetsrätten, känner motparterna och kan branschen.

För mer information om oss, besök vår webbplats.

Följ Gröna arbetsgivare

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Gröna arbetsgivare

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum