Upplands Väsby kommun

Väsby lyfter i Svenskt Näringslivs enkät

Dela

Upplands Väsby kommun förbättrar resultatet i Svenskt Näringslivs enkät. Det sammanfattande omdömet om företagsklimatet är bättre än tidigare samtidigt som Stockholms Län som helhet går tillbaka något.

På tisdagen släpptes Svenskt Näringslivs enkät om företagsklimatet. Upplands Väsby förbättrar resultatet i jämförelse med förra året.

- Framförallt är det roligt att det sammanfattande omdömet om företagsklimatet förbättras i Väsby, säger Mathias Bohman (S), ordförande i kommunstyrelsen. En framgång i Väsby samtidigt som Stockholms Län som helhet går en aning bakåt.

Enkäten från Svenskt Näringsliv ligger till grund för den ranking som man gör av alla kommuners näringslivsklimat. Rankingen lanseras i höst.

- Det gläder mig att företagen upplever att Väsby ger bättre service i årets enkät. Vi har gjort en stor satsning på en serviceutbildning för drygt 100 medarbetare i kommunen, säger Anders Wink, näringslivschef. Vi tappar på några parametrar, bl a kompetensförsörjning, där vi känner till att det är tufft för företagen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Upplands Väsby kommun
Upplands Väsby kommun
Dragonvägen 87
194 80 Upplands väsby

08-590 970 00http://www.upplandsvasby.se/

Upplands Väsby kommun har idag över 45 000 invånare. Kommunen, som har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Uppsala, med 7 minuter till Arlanda, genomgår sedan några år tillbaka en omfattande utveckling med kraftfulla satsningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet.

Följ Upplands Väsby kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Upplands Väsby kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum